DVL Villanyszerelési üzlet

A DVL Üzletház Százhalombatta egyik legszélesebb termékpalettájával rendelkező kereskedelmi egysége. Kiváló minőségű áruival és a hozzájuk kapcsolódó vevőcentrikus szolgáltatásaival méltán tartozik a régió legjobbjai közé.

Az üzletház elsősorban villanyszerelési anyagok értékesítésével foglalkozik, mely tevékenységével mind a lakossági, mind pedig a közületi vásárlók igényeit is képes magas szinten kielégíteni. Legyen szó kapcsolóról, vezetékről, kábelcsatornáról vagy éppen elosztódobozról, legyen szó egy valamiről a háztartásban, vagy egy teljes ház kivitelezéséről, a DVL Üzletház minden esetben optimális választás.

Tudta Ön, hogy a DVL Üzletház a környék legnagyobb világítástechnikai áruháza? Izzók (hagyományos, ledes, energiatakarékos), lámpák, falikarok, csillárok és mindezek kiegészítői egy helyen. Széles választék, kedvező ár és bemutatóterem várja az érdeklődőket.

Leesett a kép a falról vagy szükség lenne egy jó minőségű kézi szerszámra? Csavar-kötőelem részlegünkben minden olyan eszközt megtalál, melyre szüksége lehet a ház körüli munkák során. Az évtizedes tapasztalat és a kiterjedt beszállítói kapcsolatrendszer lehetővé teszi, hogy egy-egy barkácsoláshoz szükséges terméken túl, akár nagy projekteket, extra mennyiségű megrendeléseket is biztonsággal ki tudja szolgálni.

Számos nagyvállalat választotta már a DVL Üzletházat munkavédelmi és munkaruházati területen. A kínálatban a legmodernebb eszközök és kiváló minőségű, tartós ruházati termékek segítik az egyes cégek munkavállalóit a mindennapos biztonságos munkavégzésben. Egyedi megoldásokkal (logózás, személyre szabott árak) és vásárlást könnyítő szolgáltatásokkal érjük el azt, hogy gyorsak, pontosak és megbízhatóan legyünk partnereink legnagyobb megelégedettségére.


Szolgáltatások


Fizetési lehetőségek

készpénz

Elfogadott valuták

HUF

Parkolási lehetőségek

utcán(ingyenes)

Hírek

Nincsenek friss hírek!

Árcsökkentés!!!!

Árcsökkentés a Tarcon utcai lámpatestek és csarnokvilágítók listaárában!

Részletek

Új kapcsolócsalás a Schneider-től

Már megtekinthető az első darabok üzletházunkban az új Sedna szerelvénycsaládból.
A felhasználók és villanyszerelők igényi szerint tervezve!

Részletek

Már rendelhetőek az új felvonulási szekrények

A rögzített ipari csatlakozódobozokat elsősorban kereskedelmi és ipari területekre, a hordozható, állvánnyal szerelt kiviteleket építkezéseken, fesztiválokon való használatra ajánljuk.

A felvonulási szerkények egyedi igények szerint is rendelhetőek.

Talált tárgyak!

Talált tárgyak!

Találtunk, illetve a vevőink találtak a fűzfautcai boltunk előtt:

1 db. szemüveget. Segítsetek a tulajnak, hátha azóta nem is tudja olvasni a bejegyzéseket!

1 db bicskát.

Az üzletben átvehetőek.

Új termék a Ganz KK- tól

Megjelent a Ganz KK kínálatában a rozsdamentes tokozott kézi-kapcsoló.

Részletek a hírekben


Térkép / útvonal

Nyitvatartás

Telephely adatai

Telephely neve: DVL Villanyszerelési üzlet
Telephely típusa: üzlet
Cím: 2440 Százhalombatta Piac tér C/5
Telefon: 3623739094
Email: uzlet@dvl.hu
Weboldal: http://www.dvl.hu

Képek