DVL Villanyszerelési szakáruház

A DVL Üzletház Százhalombatta egyik legszélesebb termékpalettájával rendelkező kereskedelmi egysége. Kiváló minőségű áruival és a hozzájuk kapcsolódó vevőcentrikus szolgáltatásaival méltán tartozik a régió legjobbjai közé.

Az üzletház elsősorban villanyszerelési anyagok értékesítésével foglalkozik, mely tevékenységével mind a lakossági, mind pedig a közületi vásárlók igényeit is képes magas szinten kielégíteni. Legyen szó kapcsolóról, vezetékről, kábelcsatornáról vagy éppen elosztódobozról, legyen szó egy valamiről a háztartásban, vagy egy teljes ház kivitelezéséről, a DVL Üzletház minden esetben optimális választás.

Tudta Ön, hogy a DVL Üzletház a környék legnagyobb világítástechnikai áruháza? Izzók (hagyományos, ledes, energiatakarékos), lámpák, falikarok, csillárok és mindezek kiegészítői egy helyen. Széles választék, kedvező ár és bemutatóterem várja az érdeklődőket.

Leesett a kép a falról vagy szükség lenne egy jó minőségű kézi szerszámra? Csavar-kötőelem részlegünkben minden olyan eszközt megtalál, melyre szüksége lehet a ház körüli munkák során. Az évtizedes tapasztalat és a kiterjedt beszállítói kapcsolatrendszer lehetővé teszi, hogy egy-egy barkácsoláshoz szükséges terméken túl, akár nagy projekteket, extra mennyiségű megrendeléseket is biztonsággal ki tudja szolgálni.

Számos nagyvállalat választotta már a DVL Üzletházat munkavédelmi és munkaruházati területen. A kínálatban a legmodernebb eszközök és kiváló minőségű, tartós ruházati termékek segítik az egyes cégek munkavállalóit a mindennapos biztonságos munkavégzésben. Egyedi megoldásokkal (logózás, személyre szabott árak) és vásárlást könnyítő szolgáltatásokkal érjük el azt, hogy gyorsak, pontosak és megbízhatóan legyünk partnereink legnagyobb megelégedettségére.


Szolgáltatások

Árajánlat készítés

ingyenes /

Villamos-villanyszerelési termékekre ajánlatot készítünk. Ha szükséges akár több termékcsaládra is kidolgozva.
Az ajánlatot készíthetjük meglévő anyagkiírás, akár vevői igény-elképzelés alapján.


Fizetési lehetőségek

bankkártya
készpénz

Elfogadott valuták

HUF

Parkolási lehetőségek

saját parkoló(ingyenes)
utcán(ingyenes)

Hírek

Nincsenek friss hírek!


Térkép / útvonal

Nyitvatartás

Hétfő: 07:00 - 17:00
Kedd: 07:00 - 17:00
Szerda: 07:00 - 17:00
Csütörtök: 07:00 - 17:00
Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva

Telephely adatai

Telephely neve: DVL Villanyszerelési szakáruház
Telephely típusa: üzlet
Cím: 2440 Százhalombatta Fűzfa utca 2.
Telefon: 0623-540318
Email: uzlet@dvl.hu
Weboldal: http://www.dvl.hu