Plus-Energia Systems Kft. - Szolgáltatásai

értékesítés

termék értékesítés

Szolgáltatás ára: 0 / 0
Akciós ára:

Hőszigetelő rendszer forgalmazás

Az előre összeállított hőszigetelő rendszerek előnye, hogy egyszerre vásárolhatja meg az összes anyagot. Továbbá nem nyúlhat mellé sem mennyiségben, sem minőségben.
Ha a rendszert választja az alapanyagok külön rendelése helyett, akkor az alaprendszer, a stabil rögzítéshez szükséges dűbel és a vakolat is egy csomagban érkezik.
A vakolatok típusai is különböznek, hogy az alaprendszerekhez passzoljanak. A gyártó által ajánlott rendszerekre pedig külön garanciát is biztosítanak.
A rendszerek között biztosan talál megfelelőt, és természetesen széles vakolat színválasztékból választhat. Ideális választás, ha a teljes szigetelési munkálatokat egy időben szeretné elvégeztetni.
Prémium minőségi termékek közül válogathat, hiszen a legjobb gyártókkal ápolunk kapcsolatot. Egy jó szigetelő lemez sem képes hatékonyan védeni, ha nem megfelelően van rögzítve, vagy fedve.
Ahhoz, hogy hosszú távon örvendezhessen a szigetelt otthonának, a tökéletes minőséget kell ötvöznie a profi munkával.
A csomagok közül is a kívánt mennyiséget rendelheti meg, hiszen négyzetméterre kiszámoltuk a szükséges anyag mennyiségét, így nem kell attól tartania, hogy túl sok vagy kevés lesz a ragasztó vagy vakolat.

Szolgáltatás ára: változó ár / darab
Akciós ára:

Polisztirol hőszigetelés

A leggyakrabban használt szigetelő anyag az expandált polisztirol hablemez. (EPS)
Előállítása során levegőszemcsék kerülnek a kis polisztirol golyókba, melyek kiválóan alkalmasak a hő tárolására.
Azonban csak fedett állapotban használható.
A víz és közvetlen napsugárzás ugyanis rövid időn belül károsíthatja.
Hangszigetelési tulajdonságai is nagyon kedvezőek.

A grafitos EPS, jóval hatékonyabb hagyományos társánál, azonban itt is figyelmet kell szentelni a fedésre, hiszen alapanyaga ugyancsak a sztirol gyöngy.

homlokzatra az EPS-80 piros jelzés

beltérben a szarufák vagy a válaszfalak közé EPS-30 kék jelzés

födémre vagy aljzatba a beton alá EPS-100 lépésálló sárga jelzés

extra erős lépésálló ipari környezetben EPS-150 fekete jelzés

Szolgáltatás ára: változó ár / darab
Akciós ára:

VARIOPLAST Önterülő Műgyanta Padlóburkolat

A Varioplast kétkomponensű padlóbevonat felhordható minden olyan helyen, ahol esztétikus, vízzáró, pormentes, jó kopásállóságú, könnyen takarítható, kémiailag és mechanikusan ellenálló, könnyen javítható padlóburkolatra van szükség.
Például:

  • Garázs

  • Ipari létesítmények

  • Raktárak

  • Áruházak

  • Élelmiszeripari üzemek stb.

Típusválaszték:
Varioplast alapozó: enyhén ragacsos felülettel szilárduló, új réteg felhordása esetén azzal csiszolás nélkül összekötő, a betonfelülettel közvetlenül érintkező, azzal jó tapadást biztosító műgyanta.

Varioplast fedő: tapadásmentesen, selyemfényűre szilárduló, normál kémiai igénybevételnek kitett helyeken alkalmazandó olajálló, benzinálló, normál háztartási tisztítószereknek ellenálló műgyanta.
A fedő 11 féle színben rendelhető.

Anyagszükséglet: alapozó - 0,3 Kg/m2, fedő szemcsével - 0,7 Kg/m2, fedő szemcse nélkül - 1,4 Kg/m2  fedőszemcse - 1,5 Kg/m2

Szolgáltatás ára: változó ár kiszereléstől függően / darab
Akciós ára: