SZÍNES-KERESKEDÉS Kft.

SZÍNES-KERESKEDÉS Kft. cégoldal

A cég fő tevékenysége FESTÉK és TISZTÍTÓSZER nagykereskedelem

A jogelődünk, a SZIN-KER Kft. 1991 óta a jelentős szakmai tapasztalatra és igen szerteágazó, sokrétű üzleti kapcsolatra tett szert. A tevékenység irányítása és a szervezése a központi telephelyről történik, ami 600 m2 alapterületű főépületből, (üzlet és raktár, az emeleten az irodahelyiségek, tárgyaló található, a szuterén az építőipar telephelyeként működik). 2009-ben költöztünk be a 700 m2-es raktárcsarnokba, szervesen kapcsolódva a főépülethez. 1 teherautó segíti a zökkenőmentes kiszolgálást.

Értékesítésünk 80%-a közvetlen felhasználókhoz kerül, mind a festék, mind a tisztítószer területén. Dinamikusan nő a hőszigetelő rendszer iránti kereslet, teljes körű szolgáltatást nyújtunk az ehhez szükséges termékek kínálata és kivitelezése vonatkozásában, szakembergárdánk hosszú garanciát vállal.

Kereskedelmi részlegünk háztartási-, vegyi-, és festékáru kis és nagykereskedelmével foglalkozik. Szolgáltatásunk megbízhatósága, cégünk rugalmassága miatt széles vevőkörrel rendelkezünk, megrendeléseink nagyobb részét közbeszerzési pályázatokon nyertük el.

Kereskedelmi részlegünk főbb megrendelői:

• Fővárosi és kerületi tulajdonú kórházak és közintézmények, (Semmelweis Egyetem, stb..)

• Fővárosi közüzemi szolgáltatók, (Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt., Fővárosi Csatornázási Mővek, stb.)

• Vállalkozások, kivitelezők, kereskedők,

• Társasházak.

2010-ben bevezettük új termékcsaládunkat BRECK márkanéven, ami nagy előrelépést jelent a környezettudatos vevők kiszolgálásában, könnyen lebomló, jó tisztító hatékonyságú termékeinket kínáljuk régi és új partnereink részére közvetlen kiszolgálással és viszonteladókon keresztül.

A BRECK termékek hazai előállítása nagyon fontos szempont számunkra, napenergia felhasználásával készülnek, bejárták Európa több országát és sikeresen vizsgáztak, itthon a SZÍNES-KERESKEDÉS Kft. saját márkás megjelenését ajánljuk!

Személyre szabott ajánlatokkal, időszaki akciós termékekkel állunk potenciális partnereink rendelkezésére!


Cég adatai

Cégnév: SZÍNES-KERESKEDÉS Kft.
Cím: 1106 Budapest X Tarkarét 2
Adószám: 24916703-2-42
Telefon: 3612624715
Mobil: +36302696313
Fax: 3612612623
Email: info@festekpalota.hu
Weboldal: http://www.festekpalota.hu

Térkép / útvonal