Bukura Bt. - Akciókampányai

Purisaca Golenya Ágnes - A kék vér gyermekei I-II

A KÉK VÉR GYERMEKEI a Szíriusz-rendszer családjához tartozó földi emberek. A kékség egy magas szintű tudatállapot, rezgésminőség. Tobozmirigyünk kalcitkristályai kék színű fotonokat bocsátanak ki, ha a harmadik szemünk aktív. A kék a hangrezgések világában már a szférák zenéje, hisz az Eget a Földdel a kékség köti össze. Az ataiszi Kékleny-hegység a Kék Lények szent helye. A kobalt ősi magyar nevén kékleny, kristályszerkezete abban különleges, hogy a legkisebb energiaráfordítással a legstabilabb kötést adja. Az ember élő kristály, hisz energiamezőnk egy kozmikus háló kristálymintázatát formálja, egyéni minőségünk, tudatszintünk szerint.
Ezt az erőt, ezt a kék tudati- és létminőséget őrzik számunkra a kékség papjai, a mágusok, a Mag-ősök, akik ősi idők óta sokféle névvel, de azonos kék szíriuszi tudattal érkeztek közénk, hogy a szellemi szomjazóknak inni adjanak a tiszta forrásból.
Az első kötetben a hasítatlan EGY emberré válásának, a téridőben való alászállásának, a tagadás által nemekre és nemzetekre hasadásának tanulási célját és a visszaalakulás útját ismerhetjük meg e kékség papjainak ősi tudásával.
A második kötet központi tanítása a Szíriusz-rendszerről és az onnan a Földre került DNS-ünkről olyan új információkat tartalmaz, amik eddig nem lehettek nyilvánosak. Most van itt az idő, illetve az időrés, az idővákuum, amikor több rendszer, ciklus „összeér” és egy nagy „váltóállításra”, új kozmikus kapcsolódások kialakítására van lehetőségünk.
Ez az igazán földönkívüli tudás egy alapjaiban új rendszer az emberiségnek, amit lehetetlen befogadni annak, aki nem áll készen egy merőben új, kozmikus létezésre, mely egy elmén túli állapot-rendszer.

Kedvezmény: 15 %
Érvényesség: 2020-08-05 --> 2020-08-12
Kapcsolódó termék, szolgáltatás: